Verhuur Crown versterker Morsink Audio Service Enschede
Verhuur Projecta opzichtscherm Morsink Audio Service Enschede
Verhuur Multi truss Morsink Audio Service Enschede

Verhuur

Verhuur betrouwbare audiovisuele apparatuur en lichtapparatuur
Wij verhuren betrouwbare audiovisuele apparatuur en lichtapparatuur,  die uw presentatie, vergadering of (feestelijke) bijeenkomst ondersteunen en verrijken. U kunt daarbij denken aan beamers, projectieschermen (zowel opzicht als doorzicht), ledschermen, maar ook microfoons, versterkers en luidsprekers. Ook voor symposia, workshops of andere evenementen hebben wij voor u de beschikking over de benodigde professionele licht- en geluidsapparatuur.

Verhuur is maatwerk
Elk evenement is uniek. Samen met u bekijken wij op welke wijze de beste invulling kunnen geven aan uw wensen. Uiteraard nemen wij het beschikbare budget hierbij in ogenschouw. U krijgt van ons een onafhankelijk en deskundig advies.

Ruim twintig jaar ervaring
Morsink Audio Service in Enschede heeft al ruim twintig jaar ervaring in het verzorgen van audiovisuele systemen en het leveren en verhuren van licht-en geluidsappartuur. Ook het installeren kunt u dus met een gerust hart aan ons overlaten. Vakkundig en gediplomeerd personeel zorgt dat alles naar wens verloopt. Na afloop wordt alles weer door ons gedemonteerd en opgehaald.

U hoeft zich alleen maar te concentreren op de presentatie, vergadering of feestelijke bijeenkomst zelf. En dat is wel zo prettig, toch?

Contact
Neem voor meer informatie over het huren van professionele licht-, beeld- en geluidsinstallaties contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!